Nye indlæg i forum

Se flere »

Outsite sponsorer

Opret gratis bruger

Opret gratis bruger på Outsite.org. Læs gratis artikler, gratis vandreture osv.

Køb adgang til Outsite +

Gratis vandreture, store rabatter, osv. Køb adgang her...

Julekalender

En artikel om dagen indtil jul. Fede artikler fra gamle sider. Se dem her...

Køb, salg og bytte

Nyt køb, salg og bytte af outdoorudstyr i forummet, se her...

Translate Outsite

Danish Arabic Czech Dutch English Finnish French German Icelandic Italian Norwegian Polish Portuguese Russian Spanish Swedish

Hvem er online

Vi har 220 gæster og et medlem online

Tilmeld nyhedsbrev

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Glædelig Jul og Godt Nytår

Må dine grejønsker gå i opfyldelse!

Vi i redaktionen vil gerne ønske dig glædelig jul ,samt et godt nytår. Tak for året der gik, hvor vi virkelig har fået gang i Outsite. Tak for de mange ture, hvor vi har mødt en masse nye mennesker, og fået fede oplevelser. Tak for alle de gode råd og tips, samt diskussioner i forummet. Tak for de mange artikler, fra jeres vandreture og oplevelser. Kort sagt - tak! Det nye år bliver om muligt endnu mere spændende, da vi har rigtig mange projekter, ture, outdoortræf og meget mere. til jer.

For et år siden
Vi besluttede at give Outsite et nyt udseende. Samtidig ville vi gøre mere ved vores vission: "At fremme interessen og kendskab til friluftsliv i Danmark". Vi har en masse erfarende friluftsfolk på siden, men det var som om nybegynderne lavede "hit and run". De spurgte f.eks i forummet: "Hvilken sovepose skal jeg vælge?", og i stedet for at få et svar som: "Vælg denne her, den har jeg" så var der modspørgsmål som "jamen.. hvad skal du bruge den til, hvilket materiale, hvor meget må den veje, hvad må den koste og så videre". Altså rigtig fede svar, som sendte spørgeren ud i naturen, med grejet i orden. Vi havde bare ikke så meget mere at tilbyde spørgeren, og vi hørte i mange tilfælde ikke mere til vedkommende.

Vi besluttede derfor at fremme friluftslivet i Danmark meget mere, og forsøge at gøre Outsite til en side for alle. Vi startede så guidede betalte ture, for at nå nybegyndere. Vi arbejdede også hård på et outdoortræf, samt et magasin.
Der skete det interessante at betalingsturene ikke kun var for nybegynderne, men faktisk var en 50/50 blanding af nybegyndere og erfarende. De nye ville med for at lærer at vandre, samt få afprøvet udstyret. De erfarende var med for at få en hyggelig tur med selskab, eller at se et nyt område. Positivt og en spændende overaskelse.
Der skete også det at mange tog med på flere ture, og det skabte et spørgsmål hos os. Det var ikke meningen at man skulle betale for hyggen. Magasinet og hyggespørgsmålet blev til Outsite+ i efteråret, hvor et magasin blev til en kontinuerlig udgivelse af artikler, i stedet for hvert kvartal, og et engangsbeløb sørgede for, at folk ikke skulle betale fuld pris for hver tur. Første tur er allerede den 23 januar. 

Julekalenderen, med 24 artikler er også fuldendt, se dem alle her: http://www.outsite.org/jeg-var-ude-i-naturen/artikel-arkivet
Siden vil fremover blive brugt til arkiv med fede outdoorartikler.

Positiv udvikling
76,2% flere brugere på et år... I gennemsnit 5000 flere brugere på Outsite hver måned sammenlignet med sidste år, og der bliver set 160000 (jeps hundredetredstusinde) sider HVER måned i gennemsnit osv. osv. osv. Det er selvfølgelig rigtig rigtig flot og med et overvældende antal artikler fra Outsites brugere, må vi sige at 2014 var et godt år. Det var det fordi du kiggede forbi, var med på ture, skrev en artikel, skrev i forummet, skrev forslag til siden, eller læste med, blev inspireret, likede et opslag eller video.
Det var det også fordi mange frivillige dukkede op. Her i December blev redaktionen en mand større da Kenn takkede ja og i januar kan vi præsentere en kvinde, der mildest talt bliver spændende at have med ombord. Vi vil ikke røbe mere om hende endnu. Turlederne, dem der tager folk med ud i naturen og giver fede oplevelser, er også blevet flere så vi kan love endnu flere ture (både fællesture og ture med turleder), og tilmeldingerne er allerede begyndt - faktisk har vi allerede 2 udsolgte ture. Derfor en kæmpe tak til alle frivillige!

Vi har også åbnet op for deling af sider, og et forsøg på at samle viden et sted. Med det mener vi og vi skal helt ud i krogende og få folks projekter, sider, videoer osv. ud til så mange muligt. Charlie fra www.walkingforwater.dk og Jacob fra www.urbanpackrafter.com er to eksempler, hvor vi lavede interviews og artikler som vi alle håber inspirerede dig. Der kommer mange flere, og der er allerede venteliste.

Den nye side er stadig under udvikling og vi starter nok året med en mindre omrokering, så den bliver endnu mere overskuelig. Men vi har også et stort projekt, der er tyvstartet på, mere vil vi ikke røbe.

Med det, må i alle have en rigtig glædelig jul. Må jeres grejønsker blive indfriet. Også et rigtig godt nytår - vi ses allerede den 5 til et stort liveshow.

Skrevet: 2 days 21 hours ago af Søgaard #18226
Søgaard's Avatar
Også en stor julehilsen fra mig - som nu tidligere redaktør og turleder på sitet.
Det er imponerende så flot, siden bliver. Jeg ved, at der ligger en kæmpe indsats bag. Super med de mange videoer med turoplevelser og -inspiration og praktisk info om alt muligt og umuligt.
Vi ses derude lige pludselig. God juletid og godt nytår til alle
Vh Thomas
Skrevet: 3 days 14 hours ago af Panie #18225
Panie's Avatar
Glædelig jul og godt nytår og tak for det kæmpearbejde der bliver gjort for at lave denne her FEDE "udendørs" side.
Skrevet: 3 days 17 hours ago af Lars Nyhuus Henriksen #18224
Lars Nyhuus Henriksen's Avatar
God jul

Tak for en kæmpe indsats til dig og René, samt alle de aktive på Outsite.

Glæder mig til et nyt år her og i det fri.

God jul fra Lars