Nye indlæg i forum

  • Outdoor Rødovre's Avatar
  • Test af MSR Windboiler
  • Quote: Tak for en god anmeldelse af et tilsyneladende fedt produkt. Pottens fatning på brænderen virker som en klar forbedring i forhold til...
  • CachTiger's Avatar
  • Molstur ?
  • Det lyder rigtig godt :-)Håber jeg så kan i den weekend. Jeg vil holde øje med turen herinde.
  • KenG's Avatar
  • Sovepose(r) til vinterbrug
  • Quote: Hej kenG Jeg troede faktisk kun at MDL lavede dun quilts, men det er også noget tid siden jeg har tjekket. Ellers havde jeg kig på...
  • kennls's Avatar
  • Det er ikke GAS !
  • Mht. Biltema Deres vandrestave har jeg faktisk brugt på fjeldet og de holdte fint...fjernede bare det fancy sølvglitter...
  • Tømrer's Avatar
  • Sovepose til børn
  • ja da :lol: ... jamen så skal vi jo lige ha styr på vandsøjletryk, vægt, pakkevolumen mm...eller er det lige tidligt nok og sætte...

Se flere »

Outsite sponsorer

Opret gratis bruger

Opret gratis bruger på Outsite.org. Læs gratis artikler, gratis vandreture osv.

outdoor hjemmeside

Opret gratis bruger her...

Køb adgang til Outsite +

Gratis vandreture, store rabatter, masser af inspirerende artikler og bøger mm.

koeb-adgang-til-outdoor-klub

Køb adgang her...

Turkalender

December 2014
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hvem er online

Vi har 305 gæster og 8 medlemmer online

Tilmeld nyhedsbrev

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Test af ur - Casio Pro Trek 280-1ER

Nyt ur i Pro Trek-serien fra Casio.
Casio har siden 1979 fremstillet interessante ure til aktive folk, og dette nye ur i typen PRG, er det nyeste på stammen.
Uret er i en yderst solid konstruktion, og er desuden vandtæt ned til 20 bar, hvilket svarer til 200 meters vandtryk.
Uret er derudover pænt og præsentabelt, og signalerer aktivt liv, men på en rimelig diskret måde, så det ikke dominerer alt for meget, selv når man er i sit pæneste sæt tøj på vej til svigermor.

Jeg har 'leget' med dette ur i nogen tid nu, og haft det med på et par kortere ture i naturen.

Der er et væld af funktioner, men ingen GPS, hvilket heller ikke er nødvendigt, da de fleste har en håndholdt GPS når de er på tur. En feature jeg rigtig godt kan lide er at uret har visere, og ikke kun et digitalt display. Personligt har jeg aldrig vænnet mig til at se tiden som tal alene.

Urskiven og dens dispalys er tilpas store i alle dele så det er let at aflæse, og det indbyggede lys er klart og lyser fint skiven op i mørke.

Som alle småelektronikdimser med få menuknapper, skal man lige vænne sig til at finde rundt i menuerne og få aktiveret de rigtige, når uret dels skal indstilles og dels løbende betjenes. Når man har klikket lidt rundt virker menuerne nu intuitive og logiske nok, så det kommen man hurtigt efter og så er uret fint betjeningsvenligt og knapperne går godt og blødt i trykket, uden at være så løse at de ændrer indstilling ved den mindste berøring

Som nævnt har uret ikke GPS, men derimod er der et digitalt kompas der peger mod den magnetisk nordpol, det virker ganske fortrinligt og kan sagtens bruges til at finde vej med.

Som noget nyt har uret et såkaldt ’Super-Auto-LED’ lys i displayet. Dette aktiveres når lysniveauet i dine omgivelser ændres. Dette skal være aktiveret i opsætningen, og bruger naturligvis noget strøm!

Urfunktionen har alle de funktioner du kan ønske dig såsom 24 timers stopur der viser tid, mellemtid og sluttid med 1/100’del af et sekunds nøjagtighed, nedtællingstimer (æggeur) som kan indstilles med sekundintervaller og er anvendelig for eksempel hvis du skal huske noget eller intervaltræner.

Urfunktionen har 5 daglige alarmer og snoozefunktion med pause.

Kalenderfunktion er der også, ligesom du selv kan bestemme om du vil have 12 eller 24 timers angivelsse  (AM og PM) på det digitale display.

Selve uret har verdensursfunktion som er forprogrammeret i uret og blot skal vælges i menuen. Når den rigtige zone er valgt viser uret den nøjagtige tid, og også skiftet mellem sommer- og vintertid hvis du aktiverer dette.

Der er naturligvis også termometer indbygget i uret, men det viser mest dit håndleds temperatur når du bærer uret. Imidlertid er det en udmærket funktion på teltture fx, hvor du måske lægger uret fra dig ude i absis eller i teltets lomme.

Uret er vandtæt til 20 bar og kan fint anvendes til snorkeldykning, men frem for alt vandtæt nok til at du ikek skal tage hensyn til det på kano- og kajakture, ved svømning etc.

Uret kommer med en slidstærk rem i Resin. Remmen har ’lås’ så den ikke går op i utide.

Batterilevetid: 2 år ved normale indstillinger.
Batteritype: SR927W x 2
Vandtæthed: 20 bar (200 m)
Dimensioner: 56,6mm x 53,7mm x 15,6mm (H x W x D)
Vægt: 89 g
Pris: ca 2598 kr

Uret er venligst stillet til rådighed af Henning Stæhr A/S