Opret gratis bruger

Opret gratis bruger på Outsite.org. Læs gratis artikler, gratis vandreture osv.

Køb adgang til Outsite +

Gratis vandreture, store rabatter, osv. Køb adgang her...

Artikelarkivet

Dyk ned i arkivet og læs fede artikler fra vandreture, kanoture osv., se dem her...

Køb, salg og bytte

Nyt køb, salg og bytte af outdoorudstyr i forummet, se her...

Translate Outsite

Danish Arabic Czech Dutch English Finnish French German Icelandic Italian Norwegian Polish Portuguese Russian Spanish Swedish

Hvem er online

Vi har 437 gæster og ingen medlemmer online

Tilmeld nyhedsbrev

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Tørfoder opskriftstråd..

Tørfoder opskriftstråd.. 1 year 11 months ago #1

  • Anastasia
  • Anastasia's Avatar
  • OFFLINE
  • Entusiast
  • Posts: 56
  • Thank you received: 15
Hej allesammen,

Jeg mindes at vi havde en række tråde med gode opskrifter og ideer generelt til tørfodder entusiasterne på det gamle outsite.

Jeg ved der ligger et emne på sitet nu der går på generelle ideer til mad der kan medbringes på vandretur:http://www.outsite.org/index.php/kunena/kokkengrej-og-turmad/1347-turmad-liste-til-inspiration.

Men det emne tager ikke helt højde for præferencer med henhold til vægt. Tanken med den her tråd er at det skal være opskrifter udelukkende på tørfoder. A la tilsæt kun kogende vand.

*Jeg er opmærksom på at udtrykket "tørfoder" sætter gang i nogle lidt uheldige mentale billeder af familiens kæledyr der står og gumler whiskas i sig... ;)
Last Edit: 1 year 11 months ago Af Anastasia.
The administrator has disabled public write access.

Tørfoder opskriftstråd.. 1 year 11 months ago #2

  • Anastasia
  • Anastasia's Avatar
  • OFFLINE
  • Entusiast
  • Posts: 56
  • Thank you received: 15
Risengrød

1-1½ dl minutris
1 spsk mælkepulver
1 tsk vanilje sukker

evt. kanelsukker.

Tilberedning:
Bland alle ingredienser
kog i 3-5min, eller hæld kogende vand på og lad stå i 10 min.
Last Edit: 1 year 11 months ago Af Anastasia.
The administrator has disabled public write access.

Tørfoder opskriftstråd.. 1 year 11 months ago #3

  • CHH
  • CHH's Avatar
  • OFFLINE
  • Entusiast
  • Posts: 64
  • Thank you received: 11
Anastasia wrote:
Risengrød

1-1½ dl minutris
1 spsk mælkepulver
1 tsk vanilje sukker

evt. kanelsukker.

Tilsæt kun kogende vand.. :)
Hvor længe skal sådan en omgang stå og "trække" før det er klar til at spise?
The administrator has disabled public write access.

Tørfoder opskriftstråd.. 1 year 11 months ago #4

  • Anastasia
  • Anastasia's Avatar
  • OFFLINE
  • Entusiast
  • Posts: 56
  • Thank you received: 15
Jamen det kommer jo an på så meget..

Hvis du vælger at hive gryden frem og gøre den beskidt så skal du regne med omkring en 3 min, det anbefaler producenten af minutrisene i hvert fald.

Jeg har endnu ikke prøvet ovenstående, da jeg er for doven, og blot har overhældt med kogende vand. Og der skal du nok regne med en 10 min.

Men det kommer selvfølgelig an på om du bruger pot cosy eller ej.. Og hvor koldt det er osv...
The administrator has disabled public write access.

Tørfoder opskriftstråd.. 1 year 11 months ago #5

  • Quark
  • Quark's Avatar
  • OFFLINE
  • Entusiast
  • Posts: 54
  • Thank you received: 11
En god Kalorie bombe som klare det meste, er MAC &Chees med bacon. :whistle:


Attachment 227_m.jpg not found

Her kan fåes i forskellige varianter, med mere eller mindre Ost
Bacon skæres i små strimler/Stykker og tøres i ovnen, når så Mac&chees lavet med varm vand puttes den tøred bacon i så er maden klar :lol:
Vh.
Kim D. Laursen
The administrator has disabled public write access.

Tørfoder opskriftstråd.. 1 year 11 months ago #6

  • Quark
  • Quark's Avatar
  • OFFLINE
  • Entusiast
  • Posts: 54
  • Thank you received: 11
Og så lige en til morgen maden. :)

Attachment 209_m.jpg not found

her tilsættes lige lidt havergryn i mix vist man kan lide så laves de med vand og der er det skønneste morgen mad :lol: samt lidt ahornsirup namse.
Vh.
Kim D. Laursen
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.180 seconds